24Option

24Option

Door in Traders op 12 september 2016


24option is zeer jonge binaire optie broker. Het is opgericht in 2010. Vanaf heden is het aanbod zeer sterk gegroeid. Van zo’n 40 producten naar bijna 100 verschillende producten. 24option handelt voornamelijk in valutaparen, terwijl op het gebied van grondstoffen er minder word gehandeld. Dit alleen voor de buiten standaard grondstoffen zoals: Goud,Graan,Koffie en Olie.

Het binaire trading platform is web based. Dit doen vele binaire optie brokers. De site zit boordevol informatie en biedt veel educatief informatie zodat je uiteindelijk goed kan oefenen. Je krijg trading handboeken in e-book formaat die je gratis kan downloaden. Ook kan je 24option binaire optie trading app downloaden dit geld zowel voor Android als IOS.

Trading Platform

Weten dus nu dat 24option web based is. Het bied verschillende opties aan zoals: One-Touch-Trading waarbij je een koers van een bepaald niveau alleen hoeft te raken dus niet te breken. De volgende optie heet Boundary hiermee kun je een binaire trade opzetten met een voorspelling dat deze binnen dan wel buiten bepaalde range blijft. De volgende optie is High Yield Options hiermee kan je trades opzetten die hogere uitbetaling geven let wel op, de opzetkosten zijn uiteraard hoger. Als laatst kan je optie Early Closure Option kiezen die is een optie je voortijdig kunt afsluiten. Dit geldt vanaf 3 minuten na de opening. Verder kan je kiezen je voor een kortlopende of lang lopende binaire optie.

Account Grootte / Lot Grootte / Spread

Minimale account is 250 dollar. De minimale transactie is 24 dollar.

Account Types

24option biedt 3 account types aan: Standard, Gold en Platinum. Het verschil zit vooral in het persoonlijk begeleiden en het krijgen van hoger pay-outs. Bij de Gold en Platinum legt het 2 en 4 procent hoger per gewonnen trade.

Support

De customer service 7 dagen per week 24 uur open en is beschikbaar via de volgende communicatie kanalen; Chat, Email en telefoon

Promoties

24option biedt helaas geen welkom bonus aan. Er vind er regelmatig promoties plaats voor bestaande klanten. Dit kan een geld bonus zijn, maar ook risk-free trade. In beide gevallen moet de bonus vrij gehandeld worden. Hiervoor bekijk je de bonus voorwaarden

Regulering

24option is een handelsnaam van Rodeler limited en is geregisteerd in Cyprus. Het word geregulerd door CySec.

Storten / Opnemen

De minimale storing bij 24option is 250 dollar met een creditcard. Wil je overmaken via bankrekeing dan is de minimale storting 1.000 dollar. Storten en opnemen kan via mastercard,neteller,IDeal en Moneybookers.
24option rekent in bepaalde gevallen de kosten voor opnames. Zo is voor een Standaardaccount de eerste opname kosteloos en kunnen de Gold account één keer per maand kosteloos opname doen. Voor Platinum gebruikers is die bij iedere opname kosteloos.


Overall Rating
8.0

Goede bonussen!

24option is een relatief jong binaire broker. In korte tijd hebben ze het aanbod snel uitgebreid. Het trading platform is web based en overzichtelijk. Ook je kan de app downloaden voor Android en IOS. Er is geen standaard welkoms bonus. Maar vaste klanten wordt regelmatig een bonus aangeboden. Een nadeel is dat opnemen van geld uit je account stevige fees zijn verbonden. Als gold of platinum accounthouder heb je dit probleem minder of zelfs helemaal niet. Je moet dan wel een groter storting doen.

Leave a comment