Banc de Binary

Banc de Binary

Door in Traders op 12 september 2016


Het aantal platforms voor handel in binaire opties neemt elke week forst toe. Het is daarom erg moeilijk voor veel mensen om nou te kunnen zien welke aanbieder het meest interessant zal zijn en waar ze het meest uit kunnen halen. Zeker voor de beginnende handelaren kun je zoveel problemen tegenkomen dat ze de stap niet durven te zetten en gewoon dan maar random een aanbieder kiezen. Dit is zeer onverstandig en totaal niet nodig. Vaak zijn er reviews te vinden van mensen die een account hebben bij een bepaalde aanbieder. Ik ga je vandaag mijn blik richten op de Banc De Binary . Ik ga je uitleggen wat er gezegd word over deze binaire optie broker en hoe betrouwbaar is deze aanbieder nou eigenlijk.

Gebruiksvriendelijk

Wat meteen opvalt is aan Banc de Binary is de het een aanbieder van een platform is. Je ziet meteen dat het is ingericht om het je zo helder mogelijk te maken. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk, tevens kun je ook als handelaar veel informatie vinden en de supportknop zul je altijd weten te vinden. Wanneer je toch besluit om te bellen, dan heb je meestal binnen en paar seconden iemand aan de lijn die je te hulp schiet en niet zal ophangen voordat je geholpen bent. Dit kan je misschien niet zien als een teken van betrouwbaarheid, maar je kan denken wat je wilt maar hierdoor ga je stuk meer thuis voelen dan andere aanbieders.

Licenties

De licenties van de Banc de Binary lijken tot zover helemaal in orde. De aanbieder zet zoveel mogelijk in op innovatie en ontwikkelingen. Het blijft meestal wel allemaal netjes en er wordt constant helder uitgelegd, gefilmd en beschreven. Dit is natuurlijk zeer ideaal voor beginnen handelaren. Ook het uitbetalen van de winsten is zeer gemakkelijk, je moet hiervoor wel een paar papieren opsturen voor de allereerste keer. Maar dit moet je sowieso doen ook bij alle andere platforms omdat dit wettelijke verplichting met zich meebrengt. Dit kun je dus moeilijk verwijten aan Banc de Binary

Mogelijkheden

De mogelijkheden tot handelen is bij de Banc de Binary zeer ruim. Er zijn meer dan genoeg markten en onderliggende waardes die gebruikt kunnen worden. Ook de 60 seconden optie en zogenoemde One-Touch optie zijn ook bij deze aanbieder van de partij. Ben je bijvoorbeeld meer opzoek naar een trend over een langere termijn, geen probleem ook dit kan bij de Banc de Binary. Ze bieden ook looptijden van meedere dagen aan. Wat opvalt aan deze aanbieder is dat er sprake is van een doelgroep. Beginnende handelaren kunnen hier flink van profiteren van alle mogelijkheden en opties die zijn ingebouwd in het systeem. Er zijn makkelijk om snel te straten met handelen zo heb je gidsen en video’s en de aanbieder zal je direct te weg wijs maken binnen de wereld van de Binaire opties. Dit is een belofte die ze echt wel hebben waargemaakt.

 


Overall Rating
7.0

Innovatief

Als we de handelaren mogen geloven, dus ik ook, is dat de Banc de Binary zeer betrouwbaar is. De licenties zijn dik in orde en de uitbetalingen werken uitstekend. Het zijn voor de extra mogelijkheden op het platform die zorgen dat deze aanbieder uitstekend is en dat je niet meer verder hoeft te kijken. Je kan ze omschrijven als innovatief, levendig en betrouwbaar. Dit is precies wat wij handelaren willen. Volgens de handelaren, waaronder ons, is Banc de Binary zeker betrouwbaar. De licenties zijn in orde, de uitbetalingen werken prima, maar het zijn vooral de extra mogelijkheden op het platform die hebben gezorgd dat wij bij deze aanbieder zijn gebleven en niet meer verder hebben gekeken. innovatief, vooruitstrevend en levendig, precies wat wij willen.

Leave a comment