Optie24

Optie24

Door in Traders op 12 september 2016


Optie 24 is aanbieder op de markt van de binaire opties, aangezien de aanbieder Nederlands  is.  Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland.  Over Optie24 zijn er nauwelijks reviews en ervaringen te vinden op internet. De reviews die ik heb gevonden hebben geen account bij deze broker. Dat is voor ons makkelijk te beoordelen want het oefenaccount waarover wordt gesproken is geen 150,00 euro wat op de site staat maar 1000 euro. Wil je zeker weten dat we de waarheid spreken maak dan snel een proefaccount aan.

Optie24 ervaringen

Optie24 zijn alleen betrouwbaar aangezien de website in het Nederlands beschikbaar zijn. Dit is groot voordeel voor beginnende handelaar zeer makkelijk om te oefenen met handelen.  Optie24 heeft nog meer voordelen als beginnende handelaren. Er kan ingezet worden met slechts met 5 euro en met een storting van 40 kun je al een account openen. De storing is laag en ook de inzet per binaire optie handel is laag genoeg om lekker te kunnen oefenen met handelen. Het maximale risico is immers 40 euro en daarmee is de drempel laag om in te stappen.

Binaire optie ervaringen van minder positieve aard

Optie24 is niet zo vrijgevig als het op bonussen als andere binaire optie brokers. Waar je bij aanbieders zoals IQOption een bonus of een mooie actie ziet, dit is bij Optie24 wel een stuk minder. Optie24 is er wel nu mee bezig om het wel vaker te gaan doen. Regelmatig vinden er terugkerende bonussen plaats, en worden er steeds meer acties gepland zodat het een stuk interessanter wordt voor handelaren die veel ervaring hebben met binaire opties. Tevens is er weinig uitleg zichtbaar voor een beginnende handelaar. Bij Anyoption doen ze dit zeer uitgebreid en duidelijk, zij hebben zelfs een educatiecentrum dit is bij Optie24 veel minder. De vraag is natuurlijk hoe erg jij het vindt, want op het internet vind je al heel veel informatie.  Met een demoaccount kan je deze binaire optie broker wel heel makkelijk en efficiënt leren.

Wat een zeer positief punt is aan Optie24 is dat ze een goede mobiele versie hebben van de website met diverse mogelijkheden, waaronder 60 seconden optie. Bij een oefenaccount vind je deze optie niet en de uitbetalingen zijn maar liefst 85% procent. Dit biedt de broker aan omdat er geen cashback gegeven kan  worden bij verloren trade.  Het motto luidt dan ook: Wanneer je wint kun je scoren en als je verliest heb je verloren.


Overall Rating
7.5

In het Nederlands!

Het meeste belangrijke is dat het een Nederlandse site is en dat je gratis een oefenaccount kan proberen. Dit is zeer ideaal voor beginners. Het minpuntje is dat het een gebrek aan educatiemateriaal heeft. Maar aan de andere kant er zijn wel hoge uitbetaling en de vele opties bij het handelen. Mijn eindoordeel is dan ook als volgt: Voor enkele handelaren zal deze aanbieder zeer ideaal zijn, het oefenaccount is aan te raden en het heeft een lage minimale storting.

Leave a comment