Stockpair

Stockpair

Door in Traders op 12 september 2016


Stockpair is een binaire optie broker en hebben hun eigen trading platofrom. Ze zijn een van de weinge optie brokers die tevens ook in het Nederlands beschikbaar zijn.  Stockpair is sinds 2010 onderdeel van Next Trade.

Stockpair wordt gereguleerd Worldwide LTD.  ze zijn gevestigd in Cyprus. Het wordt geleid door CySec. Traders die voor de aller eerste keer storen krijgen een welkoms bedrag die kan oplopen tot 100%  let op je moet   wel dan minimaal 500,00 storten. De minimum storing  is 200.00. Stockpair staat bekend pair-options platform, waarbij assets tegen elkaar uitgezet kunnen  worden.  Je zal dus moeten voorspellen welke van de twee het beter zal doen.  Zoals Apple tegen Microsoft, Google tegen de Nasdaq etc.  Sinds 2012  biedt ook binaire opties aan. Door het grote aanbod aan aandelen waarin je kunt handelen.

Het platform van Stockpair is  web based en inhouse ontwikkeld. Daarnaast Stockpair biedt veel verschillende mogelijkheden. Ook over de gebruiksvriendelijkheid is goed nagedacht. Het is simpel en compact gehouden met zeer strakke design.

Trading Platform

In het hoofdmenu kan er  gekozen worden voor diverse binaire opties of paar opties.

Doordat ze beiden aanbieden onderscheid Stockpair zich van veel andere binaire optie brokers.

Bij de binaire opties kun je uit breed aantal looptijden kiezen,  deze kunnen variëren van 5 minuten tot 150 dagen. Uiteraard mag je zelf de hoogte van je investering instellen. Na verloop van een uur kan je besluiten of je de trade wilt sluiten. Dit kan je doen als je winst of verlies hebt gemaakt. Stockpair biedt ruim 150 verschillende soorten assets aan op het gebied van valutaparen,indices,grondstoffen en aandelen. Het zijn de aandelen waarin stockpair uitblinkt. Ze hebben maar liefst het aanbod van 7 verschillende internationale aandelenbeurzen.

Account Types

Je kan ook een standaard account met minimum deposit van 200,00 kiezen. Stockpair bied daarnaast vier premium account types aan: Silver, Gold, Platinum en VIP. Dit is afhankelijk zijn van de hoogte van je saldo.  De voordelen van deze accounts zijn dat je meer begeleiding, meer trading tools en de mogelijkheid om grotere posities in te nemen.  Je kan naast de live accounts ook een demo account aanmaken.

Support

De klantenservice is 5 dagen tijdens trading hours beschikbaar. Dit kan via chat,email en telefoon. De klantenservice is ook in het Nederlands beschikbaar en responsetijden zijn erg goed.

Promoties

Stockpair  biedt ieder nieuw lid een welkomstbonus aan die kan wel oplopen tot 100 procent. De hoogte van de percentage kan veranderen en is vaak afhankelijk van de hoogte van je 1ste storting.

Regulering

Stockpair bestaat sinds 2010  en is onderdeel van Nextrade Worlwide Ltd. Dit bedrijf is gevestigd in Cyprus. Het word ook gereguleerd door de Cyprus Securities en Exchange Commission.

Storten / Opnemen

De minimale storing is 200,00. Storten kan o.a. met creditcard, moneybookers,neteller,bankoverschrijving en met iDeal. Stockpair is een van de weinige binaire optie broker die iDeal ondersteunt op dit moment.


Overall Rating
8.0

Veel mogelijkheden

Stockpair biedt traders die veel verschillende mogelijkheden op het gebied van binaire opties aan. Daarnaast ook nog paar opties hierdoor is het  bedrijf groot geworden. Het platform is web-based, snel, overzichtelijk en soepel.  Er is ook een demo platform beschikbaar die geld alleen voor traders met een live account die ook gestort hebben. 

Leave a comment